Vi har jobbat fram ett koncepts som skall göra det så enkelt som möjlighet att börja träna med oss. Bli medlem välj ett alternativ och betala med Visakort så enkelt är det, välj ett lösenord för ”mina sidor” där man enkelt kan se medlemsperioden. Påminnelse mail när det är dags att fylla på med träningsavgiften, smidigt så kan du sätta full fokus på träningen.

3 fria prova på pass, kom förbi och prova på något av våra pass. Alla kan komma oavsett tidigare erfarenhet. Nybörjare som vill komma och prova, oömma kläder t-shirt och shorts funkar utmärkt. 

MMA Varberg – Roligare än gymet! 

Kategorier: Träna i Varberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Träna i Varberg

Grapplers Aid – Musikhjälpen

Grapplers Aid Årets tema för Musikhjälpen är Barn är inte till salu.Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över idag. Mörkertalet är stort, men man räknar med att minst två miljoner barn utnyttjas i Läs mer…

Träna i Varberg

Bra start på terminen

Riktigt trevlig start med många nya ansikten på terminens första pass. Vi kör på måndagar och onsdagar kl 18:00 Ta med en vän om du vill!

Träna i Varberg

Terminsstart HT

Ta mig till eventen på facebook klicka här Terminsstart HT 2017! Välkommen till nybörjarstart i Brasiliansk Jiu-Jitsu/Grappling. Den här kursen riktar sig till er som vill lära sig grunderna i modern markbaserad kampsport, där målet Läs mer…

%d bloggare gillar detta: