**Viktigt Information**

Vi har gjort ändring i klubben idag, Tony och Per har valt att ta ett steg åt sidan efter många år som tränare. Vill tacka dom för deras engagemang i klubben, i mina ögon Årets Varbergare. Har tränat grappling nu i 3 år och det är då inte många gånger dom har missat att hålla i en enda träning. Så vill tacka Tony och Per.

Dags att ge staffetpinnen vidare, Jag (Mattias Degermo) kommer att hålla i träningarna tillsammans med Jesper Täktblad, Gabor kommer hålla i stående träningen som vanligt.

Vi kommer inte ta in några nya medlemmar i klubben, då vi vill bygga på kärnan med de medlemmar som finns i klubben idag. Så tillsvidare är medlems intaget stoppad.

Så jag hoppas vi kan bygga upp MMA Varberg för Varberg behöver en kamsportsklubb!

Frågor?? maila oss..

Hälsningar

Styrelsen MMA Varberg

Kategorier: Träna i Varberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Träna i Varberg

Grapplers Aid – Musikhjälpen

Grapplers Aid Årets tema för Musikhjälpen är Barn är inte till salu.Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över idag. Mörkertalet är stort, men man räknar med att minst två miljoner barn utnyttjas i Läs mer…

Träna i Varberg

Bra start på terminen

Riktigt trevlig start med många nya ansikten på terminens första pass. Vi kör på måndagar och onsdagar kl 18:00 Ta med en vän om du vill!

Träna i Varberg

Terminsstart HT

Ta mig till eventen på facebook klicka här Terminsstart HT 2017! Välkommen till nybörjarstart i Brasiliansk Jiu-Jitsu/Grappling. Den här kursen riktar sig till er som vill lära sig grunderna i modern markbaserad kampsport, där målet Läs mer…

%d bloggare gillar detta: