Grapplers Aid – Musikhjälpen

Publicerat av MMAVARBERG den

Grapplers Aid

Årets tema för Musikhjälpen är Barn är inte till salu.
Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över idag. Mörkertalet är stort, men man räknar med att minst två miljoner barn utnyttjas i sexhandeln varje år.
Arbetet mot barnsexhandeln utförs på många olika sätt, och i år kommer Sveriges radios årliga insamlingsprojekt Musikhjälpen att samla in pengar till organisationer som arbetar mot att förebygga och stoppa barnsexhandeln.

Vi på MMA Varberg vill bidra till detta, och samtidigt bjuda in både gamla och nya vänner från olika klubbar till en Open Mat, där alla kan träffas och rulla med varann.

Tanken är väldigt enkel. Man kommer när man vill under dessa fyra timmar, rullar så mycket man vill, och bidrar med så mycket man vill till den digitala bössan. 

För att inte låta insamlingen rikta fokus på någon speciell klubb eller team, så har vi helt enkelt döpt bössan till Grapplers Aid. På så sätt visar vi tillsammans Grappling-Sveriges vilja att bidra till detta viktiga ämne. Bössan är öppen redan nu, och kommer vara öppen tills Musikhjälpen avslutas den 17:e December.

Självklart är detta öppet för alla klubbar och team, och vi kör både gi & nogi!

Länk till Musikhjälpen: 

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3946&artikel=6779088

Länk till vår digitala bössa: 

http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/grapplers-aid

Facebook Event

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *