GrapplingKids

Terminsstart 4:e September 2023

Som nybörjare kommer man i oömma träningskläder och vattenflaska.

BJJ Kids Varberg
7-9 år

Tisdagar och Torsdagar
Träningstider 17:30-18:30
BJJ Kids Varberg
10-12 år

Tisdagar & Torsdagar
Träningstider 18:30 -19:30

BJJ KIDS Varberg

Introduktion:
BJJ kids är West Coast Jiu Jitsu´s träningsgrupp för barn mellan 7-12 år. Träningen är BJJ, och bygger på träningsmetodik och teknik ifrån Brasiliansk Jiu-Jitsu och Submission Wrestling.
Träningen fokuserar mycket på att lära barn kroppskontroll, koordination, smidighet, rörlighet och balans. Detta vävs in naturligt i form av lekar och motoriska övningar som tillsammans ger barnen en god grund och insyn i vad Brasiliansk jiu-jitsu är.

Klubben:
West Coast Jiu Jitsu är en kampsportsförening som tränar olika stilar. Vi erbjuder Brasiliansk jiu-jitsu, Submission Wrestling. Våra medlemmar har tävlat och tagit medaljer i bland annat , Brasiliansk jiu-jitsu och Submission Wrestling.

Träningen:
Målet för barngruppen är framförallt att barnen ska ha kul tillsammans, i en trygg miljö. Vi vill också att barnen ska få en god insyn i vad Brasiliansk jiu-jitsu och Submission Wrestling innebär. Vi har i den här gruppen tagit bort alla former av ledlås. I grapplingsporter förekommer inte heller några former av sparkar eller slag. Vi framhåller också vikten av allmän idrott och uppmanar barnen till att testa på olika sporter för att få en så allmänidrottslig grund som möjligt. Hos oss är det inga problem att träna andra idrotter, vi ser det bara som positivt.
Skillnaden mellan vår sport och andra traditionella kampsporter är att vår träning bygger mycket på träning i rörelse, med motstånd, istället för att träna tekniker statiskt utan motstånd.

Rebelz erbjuder bra utbud av GI & träningskläder

error: Ajjabajja, Hemligheten är träna hårt! ;) Klicka på medlemskap