Medlemsvillkor

West Coast Jiu Jitsu idrottsförening. Som medlem har man lätt för att påverka själv verksamheten med tankar och idéer, Va med att forma ditt träningsforum.

1. Att man fyllt 15 år innan man börjar träna hos West Coast Jiu Jitsu (nybörjare från 13 år gäller endast 17:30 Måndagar & Onsdagspassen samt fredagar 17:00) och att man kommer i tid till passen.

BJJ Kids från 7 år – 12 år

2. Betala träningsavgiften i tid, efter 3 pröva på träningar så betalar man något av alternativen som passar. Att man som medlem har ett eget ansvar att man har betalat avgiften, vid betalning via webben så ingår tjänsten Mitt konto som via e-post skickar ett meddelande när det är dags att fylla på träningsavgiften. Mitt Konto kan man logga in på och se detaljer om medlemskap och medlemsförmåner så som klubbrabatter.

2.1 Att du som utövare ska vara fri ifrån narkotika och dopingpreparat. Vi följer Riksidrottsförbundet stadgar läs mer här om Antidoping Klicka här för läsa mer.

3. Att man utövar de tekniker man lärt sig endast under träningstid eller vid tävling. missbrukas detta kan det leda till avstängning från både träning och tävling.

4. Att man fyller i fullständiga uppgifter så som personnummer, Ger samtycke till West Coast Jiu jitsu registrera och behandla personnummer för barn och ungdomar i Riksidrottsförbundets system IdrottOnline.

5. Endast betalande medlemmar tävlar för West Coast Jiu Jitsu och i samråd med tränarna.

Hygienvillkor!

6. Håll en god hygien, naglar skall vara kort klippta på händer och tår, är man sjuk så stannar man hemma.
6.1 Att man kommer till träningen i rena träningskläder så som rashguard eller sin GI-dräkt.
6.2 Man byter om i omklädningsrummen, samt att man tvättar fötterna & händer innan passet med tvål.
6.3 Att man har ett par inomhusskor (flipflops eller foppatofflor) som man använder efter man tvättat fötterna. Inomhusskor förvaras i sin träningsväska när man vistas i träningslokalen eller på skohyllan.

Inga ute-skor får vistas i träningslokalen. se markering skogräns.

Viss träningsutrustning skall vara personlig och denna skall desinficeras med jämna
mellanrum (boxhandskar, benskydd etc). Låna inte använda träningskläder/skydd till
varandra.

Meddela din instruktör om du fått någon sjukdom eller annan hudåkomma (ej feber eller förkylningar). Det är viktigt för föreningen att  veta. går även bra att skicka ett e-post om det känns mer bekvämt till info@mmavarberg.se

7. Alla som tränar hos oss är försäkrade igenom Folksam Läs mer. Alla skador skall rapporteras till tränaren.

8. Godkänner att West Coast Jiu Jitsu skickar ut e-post till din e-postadress, medlemsinformation och påminnelse om medlemskapet.

Intyg för att tävla i Westside submission wrestling KLICKA HÄR

Antidoping är en självklarhet hos oss, sporten skall vara ren ifrån doping så skall även alla som tränar hos oss vara. Läs mer på Riksförbundet Antidoping 

Funderingar kontakta oss på info@mmavarberg.se

error: Ajjabajja, Hemligheten är träna hårt! ;) Klicka på medlemskap