Vi har börjar vårterminen riktigt bra, många nya medlemmar som hittat till oss på MMA Varberg och det är vi glada för. Vi lär ut kunskap om stående kamp samt markkontroll fyra gånger i veckan.

Så vill du som befintligt fighter eller nybörjare slipa på tex markkontroll då vi är den enda klubb i Varberg som erbjuder Submission wrestling som är en hybridgren inom kampsporten, vi blandar många olika stilar allt från kast till olika avslut från mark tills motståndaren ger upp ”tapout” där motståndaren klappar ut. Submission wrestling är den gren där man varken behöver knocka motståndaren för vinst, allt sker i en kontrollerad vinst.

Vill du veta mer kom ner till klubben och se på eller häng med på ett pass.

Kategorier: Träna i Varberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Träna i Varberg

Grapplers Aid – Musikhjälpen

Grapplers Aid Årets tema för Musikhjälpen är Barn är inte till salu.Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över idag. Mörkertalet är stort, men man räknar med att minst två miljoner barn utnyttjas i Läs mer…

Träna i Varberg

Bra start på terminen

Riktigt trevlig start med många nya ansikten på terminens första pass. Vi kör på måndagar och onsdagar kl 18:00 Ta med en vän om du vill!

Träna i Varberg

Terminsstart HT

Ta mig till eventen på facebook klicka här Terminsstart HT 2017! Välkommen till nybörjarstart i Brasiliansk Jiu-Jitsu/Grappling. Den här kursen riktar sig till er som vill lära sig grunderna i modern markbaserad kampsport, där målet Läs mer…

%d bloggare gillar detta: